diumenge, 14 de juny de 2009

Mina o Bronx?

REFLEXIO A PARTIR DE "ELS CONFLICTES DEL BARRI O MANERES DE FOTRE ALS VEÏNS"
D'aquí a menys d'un mes tornarem a viure la festa de la diversitat cultural a Móra. Una festa que aquest any es presenta més globalitzada, integrada i més real que les edicions anteriors.
Si us pregunteu el perque de tot plegat només cal que doneu una volta pel barri de la citel·la i veureu quina fauna hi habita. Us recomano que hi aneu a ple dia, ja que a la nit el barri es transforma i hi podeu trobar patrulles dels mossos d'esquadra que us poden detindre a vosaltres que parleu català i sou morencs perque a aquesta gent se l'ha de protegir (política del Conseller d'Interior àlies Saura)
Com que els senyors de l'ajuntament són molt "progres" i "de bona voluntat" lloguen (hauríem de veure els contractes) a gent que ho necessita (pero que tenen les pantalles de televisió més grans que la del cine Avenida).
Sí, hem de ser solidaris, és clar que sí, només faltaria, doncs si no ens titllarien de racistes i aixó està molt malt vist! Vivim en un país on regna el "papeles para todos", "mentre no els tingui al costat tant me fa el que facin i deixin de fer esta gent", "també tenen dret a viure", "si aquí estan com estan, imagina't al seu país",.... i frases per l'estil.
Revisant als membres de la corporació municipal veig i observo que no n'hi ha cap que visqui al casc antic. Uns viuen a la Verdeguera, altres a les Molineres, al Vial, a la urbanització Cardona,... amb uns jardinets verds i plenets de flors, amb piscina i unes tanques per tal de preservar la privacitat i intimitat. Bé doncs, que els hi semblaria tenir a tots aquests "extrangers" que no respecten el veïnat i que els senyors de la corporació municipal col·loca en pisos insalubres sense llum ni aigua, allotjar-los al seu jardí privat en tendes de campanya? Potser després canviarien d'opinió (car que potser a algú que sigui una mica masoca li acaba agradant).
Continuarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada